• GU's Facebook side
  • Youtube
  • Instagram
  • Intranettet Viggo

Arrangementer 2018-19

I skoleåret 2018-19 er der følgende arrangementer for skolekredsen.

 

Alle arrangementer er gratis for medlemmer af skolekredsen.

     

26. oktober - Efterårsmøde i skolekredsen

Program og indbydelse sendes til skolekredsen.

Arrangementet er kun for skolekredsen og er gratis.

 

14. november - Højskoleaften med Mads Korsgaard og Pede B

Oplev sammenstødet mellem psykologi og freestylerap og få et indblik i det imponerende kreative maskineri menneskehjernen rummer, i dette unike samarbejde mellem psykolog mads Korsgaard og den kendte rapper Pede B.

Pede B’s freestyleperformance krydres med Mads Korsgaards psykologiske indsigt, og der gives nogle generelle værktøjer til at rammesætte kreativ tænkning. Der er altså lagt op til et både fagligt og underholdende samspil mellem freestylerap og psykologi, som giver deltagerne inspiration til at agere kreativt i deres egen hverdag.

Foredraget starter kl. 1930.

Entre: 80 kr

Gratis for skolekredsen.

 

19. december - Adventsmøde

Traditionen tro holder vi adventsmøde i december  med julesang, underholdning, adventstale og lucia. Det starter i hallen kl. 1900.

Gratis for alle.

 

29. januar - Højskoleaften med Per Krøis Kærgaard

Mød manden bag den smukke sang Linedanser Per Krøis Kærgaard i sangforedraget: ” Top 50 fra højskolesangbogen – hvorfor er det nu, vi synger?

Tidspunkt: 1930.

Entre: 80 kr.

Gratis for skolekredsen

 

13. marts - Højskoleaften med Mikkel Salling Holmgaard

Året er 2006. Mikkel får et knivstik i halsen, der egentlig burde have slået ham ihjel, da han forsøger hjælpe en veninde, der bliver stukket ihjel. Han overlever og begynder en lang sej kamp med systemet og med genoptræning. 
En fantastisk fortælling, som ikke kan undgå at røre dig dybt i hjertet.

I 2006, i en alder af 19 år, overlever Mikkel et knivstik i halsen, som han ifølge mange, ikke burde have kunnet overleve. Knivstikket lammer hele Mikkels venstre arm og skulder, samt dele af bryst, nakke og ryg. Mikkel bliver spået en 5 % chance for, at nogle af de 22 involverede muskler får funktionen tilbage igen.

Efter først at have præsteret sportslige resultater på højt niveau med én arm, som blandt andet tæller en bestået livredder eksamen, samt tilbud om divisionshåndbold, vælger han i stedet at starte et genoptræningsforløb, som ingen kendte omfanget af. Forløbet startes ud fra Mikkels eneste målsætning om, at han aldrig ville se tilbage på sin ungdom og sige han kunnet have gjort mere.

Foredraget starter kl. 1930.

Entre: 80 kr.

Gratis for skolekredsen.

 

24. april - skolekredsmøde

Ordinært skolekredsmøde med generalforsamling og valg til bestyrelsen

Indkaldelse bliver sendt i slutningen af marts.

Kun for skolekredsen.